top of page

ACOMPANYAMENT NUTRICIONAL PERSONALITZAT

Ofereixo també visites personalitzades on t'ajudo a recuper la salut i el benestar a través de l'alimentació. Trobar els aliments que s'adaptin millor a les teves necessitats del moment. 

Faré un estudi complert i valoració de la teva condició i constitució, de l'estat energètic i de les deficiències o excesos per tal de reequilibrar el teu organisme. Et proposaré les modificacions i eines oportunes per començar a provocar canvis i millores en el teu estat físic i emocional. I t'acompanyaré en tot el procés.

L'acompanyament consisteix en una sesió per skype o presencial on t'ofereixo un plantejament de quina pot ser l'alimentació més adequada per tu i que et pot ajudar més en aquest moment de la teva vida. Per això caldrà que m'enviis una serie de dades, enquestes i tests a partir de les quals jo faré una valoració de la teva constitució, fisionomia, agni digestiu, energia predominant i condició temporal per fer aquestes valoracions utilitzo disciplines com la macrobiotica, l'alimentació energètica, l'ayurveda y la lectura de la carta natal. Aquesta visita té una durada de 2 hores i el cost és de 45€ 

Si has de seguir una dieta específica que el teu terapeuta t'ha recomanat i no saps per on començar ni com poder-la dur a terme fins al final o si desitges realitzar un canvi d'alimentació per a tota la familia també et puc acompanyar des del primer dia.

En podem parlar....trobarem solucions.

tom-ezzatkhah-103592.jpg
bottom of page