top of page

CURSOS I TALLERS DE CUINA 

Ofeixo tallers monogràfics sobre un tema específic o bé formació continuada en format cursos de més llarga durada (intensius de cap de setmana o setmanals durant alguns mesos) per poder assolir una formació complerta en teoria i pràctica culinària.

La cuina és la meva passió, m'encanta combinar la creativitat amb la salut i fer màgia amb els ingredients. Convertint els plats en una caricia per l'ànima; llum, oxigen i vitalitat.

 

Els tallers que realitzo habitualment són dinàmics, alegres i divertits. Es una cuina viva, amb aliments frescos, ecològics, de l'estació i de proximitat. I sempre d'origen vegetal.  Utilitzo plantes aromàtiques, flors i verdures silvestres. Buscant també la bellesa i l'harmonia en el plat.

A través dels cursos i tallers mostro una nova manera d'enfocar l'alimentació i la salut, pràctica, senzilla i pura. Per què cadascú trobi la seva forma ideal d'alimentar-se sempre  amb ingredients de primera qualitat.

És una formació molt complerta on es combina la teoria i la pràctica a la cuina, coneixent la qualitat dels aliments i l'equilibri energètic i nutricional dels ingredients utilitzats. Aprenent les diferents tècniques de cocció, la correcta combinació dels aliments i mostrant que menjar sa no vol dir sacrificar-se, ni passar gana, ni dedicar masses hores a la cuina. Això si, cal saber-se organitzar!

Ensenyo a cuinar els cereals integrals, les verdures estacionals, llegums i també a utilitzar les llavors, les fruites, els fruits secs, les plantes i flors silvestres, les algues, els germinats, els fermentats, els sucs i batuts i els condiments. També com treure el màxim profit dels aliments ben combinats, que facilitin la digestió per estar ben nodrits i que siguin un aport d'energia pel correcte funcionament del cos. Sense embrutar i crear toxicitat.

 Si desitges més informació pots contactar amb mi per telèfon o whatsapp al 680113026 

2023071113.jpg
bottom of page