top of page

CURSOS I TALLERS DE CUINA 

Ofeixo tallers monogràfics sobre un tema específic o bé formació continuada en format cursos de més llarga durada (intensius de cap de setmana o setmanals durant 3 mesos) per poder assolir una formació complerta en teoria i pràctica culinària.

La cuina és la meva passió, m'encanta combinar la creativitat amb la salut i fer màgia amb els ingredients. Convertint els plats en una caricia per l'ànima; llum, oxigen i vitalitat.

 

Els tallers que realitzo habitualment són dinàmics, alegres i divertits. Es una cuina viva, amb aliments frescos, ecològics, de l'estació i de proximitat. I sempre d'origen vegetal. Tinc molt clar que per alimentar-nos bé no es necessari el patiment de cap animal. Al costat de la cuina de casa meva hi ha l'hort i el jardí que ens regala flors, herbes aromàtiques i verdures fresques i vives a cada estació. Així els tallers estan integrats plenament en la natura.

A través dels cursos i tallers mostro una nova manera d'enfocar l'alimentació i la salut, pràctica, senzilla i pura. Per què cadascú trobi la seva forma ideal d'alimentar-se sempre  amb ingredients de primera qualitat.

És una formació molt complerta on es combina la teoria i la pràctica a la cuina, coneixent la qualitat dels aliments i l'equilibri energètic i nutricional dels ingredients utilitzats. Aprenent les diferents tècniques de cocció, la correcta combinació dels aliments i mostrant que menjar sa no vol dir sacrificar-se, ni passar gana, ni dedicar masses hores a la cuina. Això si, cal saber-se organitzar!

Ensenyo a cuinar els cereals integrals, les verdures estacionals, llegums i també a utilitzar les llavors, les fruites, els fruits secs, les plantes i flors silvestres, les algues, els germinats, els fermentats, els sucs i batuts i els condiments. També com treure el màxim profit dels aliments ben combinats, que facilitin la digestió per estar ben nodrits i que siguin un aport d'energia pel correcte funcionament del cos. Sense embrutar i crear toxicitat.

En els cursos de més durada es realitza una formació bàsica i essencial sobre nutrició. Es donen unes pautes on tothom pugui trobar quina és l'alimentació més adequada per ell i aprengui a caminar sol sempre amb el meu acompanyament i seguiment.

També realitzo cursos a mida:  per  famílies,  per nens, per joves que es volen independitzar, per gent que desitja introduir-se en l'alimentació vegetariana  o grups de persones amb alguna inquietud concreta.

La meva cuina és un espai alegre, ple d'ingredients vius i naturals, amb moltes possibilitats per crear plats rics i nutritius. Per disfrutar...

 Si desitges veure els cursos i tallers programats properament pots consultar a 

IMG-20200120-WA0006.jpg
bottom of page