ALIMENTA'T DE VIDA

Més que una forma de menjar i de pensar és una manera d'estar en el món, és una actitud;

 

Desperta't i viu.

Viu la teva vida, plena i gloriosa. Dins teu hi ha tota la saviesa, el poder, la força i la comprensió de la vida

Allibera't de pors, creences i dogmes.

Alimenta't de vida i nodreix-te de natura.

Coneix-te i mostra't com ets! I la vida fluirà a través teu.

Calen eines, recursos i acompanyament i cal una disposició.

Tot comença amb el menjar però no s'acaba aquí. La qualitat dels aliments, la seva vitalitat, puresa, el seu origen i elaboració és molt important. Ja que generen la qualitat de la nostra sang i transmeten la seva vibració al nostre organisme.

 

Un canvi d'alimentació transforma la vida ja que els aliments són vibració i són energia, no només nutrients. Per tant afecten a la forma de pensar, a l'estat emocional i al creixement espiritual. Ajuden a obrir la finestra del coneixement i de la saviesa interior. I eixamplen la mirada de dins cap a fora.

Alimentar-se de vida és fluir amb ella, és acceptar i utilitzar el que passa sense jutjar-ho i és aprendre de tota experiència, convertint-la en un exercici. Però per poder-ho dur a terme. Cal fer-se una pregunta: De què m'alimento?

Per estar ben nodrits i sentir-nos vius hem de saber alimentar-nos. Però no només d'aliments físics. Sinó d'emocions pures, de bons pensaments sobre mi i sobre els altres, de relacions sinceres, de coneixements rics, d'experiències, d'aprenentatges, ...

No hi ha camí, el camí ets tu, amb la teva pròpia vida, les teves vivències, experiències,... viure-les amb intensitat, utilitzar-les, ser honest amb tu mateix i entusiasmar-te de tot i amb tot.

Si vols millorar la teva vida, has de saber de què t'alimentes. Per poder-ho transmutar.

2018 www.ambentusiasme.com Creat per M.Àngels Piqué

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now