SOBRE MI

Sóc la M.Àngels Piqué, formadora en alimentació saludable i estil de vida conscient, inspiradora de la filosofia ALIMENTA'T DE VIDA que inclou una sèrie de pautes i pràctiques per aprendre a viure en harmonia amb el que som i amb el medi on vivim.

Desenvolupo la meva tasca a través de tallers i cursos de cuina, xerrades, acompanyament personalitzat en alimentació terapèutica i també com a xef a domicili.

La meva trajectòria és  gràcies als coneixements adquirits i a persones que generosament han compartit amb mi les seves vivències i experiència i  així he anat forjant aquesta visió pròpia i aquesta actitud davant les situacions que es van presentant en el dia a dia i que desitjo compartir amb tu.

 

Agraeixo a la vida la oportunitat que m'ha donat de dur a terme el meu projecte i poder-lo compartir amb entusiasme.

 

Sóc mare de tres fills i comparteixo la vida amb en Joan. Ells són fruit d'inspiració i d'enriquiment constant en el meu camí.

En l'àmbit professional després de treballar 25 anys com a veterinària, canvio de rumb i començo la meva formació en alimentació saludable, macrobiòtica, viva i energètica, en teràpies naturals i sobretot en un treball personal de creixement interior i d'autoconeixement.

 

I a partir de l'experiència m'atreveixo a compartir-ho en forma de cursos, tallers, xerrades, assessorament i acompanyament en nutrició terapèutica. I últimament com a Xef de cuina saludable a domicili.

 

Tot allò que transmeto a través dels meus plats és creat des de l'amor, la passió i la intensitat que em caracteritza, per què tu també en puguis gaudir.

2018 www.ambentusiasme.com Creat per M.Àngels Piqué

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now