SOBRE MI

Sóc la M.Àngels Piqué, formadora en alimentació conscient, inspiradora de la filosofia ALIMENTA'T DE VIDA que inclou una sèrie de pautes i pràctiques diàries per aprendre a viure en harmonia amb el que som i amb el medi on vivim. Per apredre a utilitzar els aliments com a eina terapèutica i de retrobament de la salut i l'equilibri emocional.

 

Desenvolupo la meva tasca a través de l'Escola de Nutrició Vital i Essencial  espai de formació en forma de tallers, cursos, xerrades, educació alimentària i també visites personalitzades.

 

Entenc l'alimentació com un puntal molt bàsic i fàcil que podem utilitzar cada dia tant de forma preventiva com terapèutica. Està a l'abast de tothom independentment de la seva condició, economia i nivell intelectual. Conèixer tot això m'ha donat molta llibertat i autosuficiència a la meva vida i m'ha aportat tant que no puc deixar de transmetre totes aquestes virtuts per què tothom se'n pugui beneficiar. És tant simple que sembla impossible.

La meva trajectòria és  gràcies als coneixements adquirits i a persones que generosament han compartit amb mi les seves vivències i experiència i  així he anat forjant aquesta visió pròpia i aquesta metodologia molt pràctica per què siguem lliures alhora de triar el que volem menjar i en entendre el que el cos necessita de veritat.

 

Agraeixo a la vida la oportunitat que m'ha donat de dur a terme el meu projecte i de poder compartir tota aquella inspiració que neix de la meva essència i convertir-me en un instrument de la vida per ajudar als altres.

 

Sóc mare de tres fills i comparteixo la vida amb en Joan. Ells són font d'inspiració i d'enriquiment constant en el meu camí. I m'ajuden a poder materialitzar cada dia el que més m'agrada fer que és cuinar i compartir.

En l'àmbit professional després de treballar 20 anys com a Veterinària, canvio de rumb i començo una nova trajectòria dins el món de la salut i l'alimentació, investigo i practico diferents visions de l'alimentació natural com son la Macrobiòtica, la cuina Energètica, l'Alimentació Viva i també diferents disciplines com la MTC (medecina tradicional Xinesa), l'Ayurveda, així com la Homeopatia, les Flors de Bach, l'Astrologia terapèutica i psicològica. Tot això m'aporta grans coneixements i una visió més holística de la salut. 

 

I a partir de l'experiència i la pràctica de tots aquests anys i en comprovar el benefici que ens ha aportat tot aquest canvi m'atreveixo a compartir-ho amb tothom qui ho desitgi i acompanyar-lo per retrobar el seu propi camí i procés de transformació cap a una forma de vida i d'alimentació més conscient.

 

Tot allò que transmeto a través dels tallers, formació i acompanyament sorgeix des de l'amor, la passió i la intensitat que em caracteritza, per què tu també en puguis gaudir.

DSC_0393.JPG