SOBRE MI

Sóc formadora en alimentació i estil de vida saludable i inspiradora de la filosofia ALIMENTA'T DE VIDA que inclou una sèrie de pautes i pràctiques conscients per aprendre a viure en harmonia amb el que som i amb el medi on vivim.

Amb salut, amb coherència amb nosaltres mateixos i amb entusiasme per la vida.

 

Aquesta filosofia la practico des de fa anys i s'ha convertit en una actitud que guia la meva vida.

Gràcies als coneixements adquirits i a persones que generosament han compartit amb mi les seves vivències i experiència he anat forjant aquesta visió pròpia i aquesta actitud davant les situacions que es van presentant en el dia a dia i que desitjo compartir amb tu.

 

Agraeixo a la vida la oportunitat que m'ha donat de dur a terme el meu projecte i poder-lo compartir.

 

La meva trajectòria és llarga i variada. Sóc mare de tres fills i comparteixo la vida amb en Joan, que és motiu d'enriquiment diari.

En l'àmbit professional després de treballar 25 anys com a veterinària, canvio de rumb i començo la meva formació en alimentació saludable, en nutrició, en teràpies naturals i sobretot en un treball personal de creixement interior. 

 

I a partir de l'experiència m'atreveixo a compartir-ho en forma de cursos, tallers, xerrades i assessorament. Des de l'amor i la intensitat que em caracteritza i amb entusiasme per tot el que faig.

2018 www.ambentusiasme.com Creat per M.Àngels Piqué

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now