SOBRE MI

Sóc la M.Àngels Piqué, formadora en alimentació conscient, inspiradora de la filosofia ALIMENTA'T DE VIDA que inclou una sèrie de pautes i pràctiques per aprendre a viure en harmonia amb el que som i amb el medi on vivim.

Desenvolupo la meva tasca a través de tallers i cursos de cuina, xerrades o de forma personalitzada acompanyant-te en allò que necessitis.

La meva trajectòria és  gràcies als coneixements adquirits i a persones que generosament han compartit amb mi les seves vivències i experiència i  així he anat forjant aquesta visió pròpia i aquesta actitud davant les situacions que es van presentant en el dia a dia i que desitjo compartir amb tu.

 

Agraeixo a la vida la oportunitat que m'ha donat de dur a terme el meu projecte i de poder compartir tota aquella inspiració que neix de mi.

 

Sóc mare de tres fills i comparteixo la vida amb en Joan. Ells són font d'inspiració i d'enriquiment constant en el meu camí. I m'ajuden a poder materialitzar cada dia el que més m'agrada fer que és cuinar i compartir.

En l'àmbit professional després de treballar 20 anys com a Veterinària, canvio de rumb i començo una nova trajectòria dins el món de la salut i l'alimentació, travesso per diferents vessants com és la macrobiòtica, la cuina energètica, l'alimentació viva i diferents teràpies naturals com la Homeopatia i les Flors de Bach. Això em porta a un gran treball personal que mai s'acaba i que en el meu dia a dia vaig portant a la pràctica.

 

I a partir de l'experiència de tots aquests anys i de comprovar el benefici que ens ha aportat tot aquest canvi m'atreveixo a compartir-ho amb tothom qui ho desitgi i acompanyar-lo per realitzar el seu propi camí i procés de transformació cap a una forma de vida i d'alimentació més conscient.

 

Tot allò que transmeto a través dels tallers i tot el que ofereixo en els meus plats sorgeis des de l'amor, la passió i la intensitat que em caracteritza, per què tu també en puguis gaudir.

2018 www.ambentusiasme.com Creat per M.Àngels Piqué

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now