top of page

XEF DE CUINA SALUDABLE a domicili

Alimentar-se és un acte necessari i imprescindible que hem de fer cada dia. La selecció del que mengem i com ho mengem determina en gran part la nostra salut i el benestar de tota la família.

Trobar el dinar o el sopar acabat de fer, al teu gust, ben equilibrat, personalitzat i cuinat amb amor pot ser la teva millor medecina.

Per què el més important és cuidar-se cada dia, gaudir del present i viure plenament en calma. Per això t’ofereixo aquest servei, em desplaço allà on vulguis i t’ajudo a cuidar-te.

Aquesta és la forma més pràctica en que et puc acompanyar; CUINANT PER TU!

A qui va destinat?

 • Desitges millorar la teva alimentació i no saps per on començar, aprendre a organitzar-te i moltes idees de receptes fàcils?

 • Vols fer una festa o una celebració a casa i tens ganes de gaudir i sorprendre amb un menjar saludable 100% vegetal?

 • Vols canviar a una alimentació vegana o vegetariana i tens por de no fer menús prou equilibrats per la familia?

 • No t’agrada cuinar però vols seguir una alimentació saludable, de qualitat, ecològica, energètica i vitalitzant?

 • Somies en arribar a casa i trobar un menú saludable i equilibrat acabat de fer?

 • Estàs embarassada i vols dedicar temps a cuidar-te, desitges menjar sa i necessites ajuda?

 • Tens nens petits i vols iniciar-los en una alimentació més saludable i vegetal i no tens temps ni ganes de cuinar?

 • Vols que et deixi preparat un fons de nevera per tota la setmana, pràctic i saludable?

 • Et costa seguir una dieta i vols assegurar que almenys entre setmana ho fas bé?

 • Tens ganes de descobrir com et sents en menjar millor i de forma més ordenada?

   

 

Cada persona i cada família té unes necessitats totalment diferents i uns gustos també personals per això aquest és un servei exclusiu i personalitzat.

Em desplaço a on calgui per preparar o ensenyar una alimentació saludable basada sobretot en vegetals i molt ben equilibrada tant a nivell nutricional com energètic.

Si hi ha alguns requeriments especials,intoleràncies o s’ha de seguir algunes pautes terapèutiques determinades m’adapto a les necessitats del moment. Buscant sempre el gust i el plaer per satisfer tots els teus sentits.

Tu no t’has de preocupar per res, jo et trio els ingredients més frescos, saludables i ecològics, et cuino, t’ho deixo preparat i  tot a punt per dinar. Ho acompanyo d’un full amb el menú i els ingredients anotats, et puc deixar també el sopar fet i les carmanyoles dels nens preparades. La cuina et quedarà recollida i neta. Tu només has de pensar en trobar més pau i calma a la teva vida, compartir més temps amb els teus i fer el que més desitges i t’agrada. La vida és per viure-la ! Alimenta’t de vida!

 

Com funciona el servei personalitzat?

 

 1. Contactes amb mi per correu, telèfon o whatsap

 2. Quedem i m'expliques el què necessites

 3. Et faig una proposta i el pressupost

 4. Concretem menú, dia i hora que ha d'estar a punt

 5. Compro tots els ingredients i vinc a casa teva amb temps suficient per deixar-ho tot a punt i la cuina neta i endreçada.

 6. Arribes a casa i trobes un menú saludable a punt per menjar

Els plats

Jo treballo sempre amb aliments 100% d'origen vegetal excepte si la persona requereix una alimentació que inclou productes animals.

Son ingredients frescos i de primera qualitat, integrals i de procedència ecològica. 

Els productes són de la terra, de temporada i de proximitat.

Preparo els menús pensant en cobrir les necessitats nutricionals i energètiques. Per tant sempre busco l'equilibri i l'harmonia del plat.

Les receptes són fruit de la meva inspiració del moment i dedicades a les persones que s'ho menjaran, sempre buscant la salut i el benestar.

Faig cuina terapèutica per prescripció mèdica adaptada als gustos i necessitats. 

Tarifes

A consultar

Què et puc aportar?

Jo gaudeixo molt de la feina que faig, de compartir i ajudar a qui ho necessiti. Per a mi cuinar és un plaer, em sento feliç creant, preparant i organitzant plats que aportin energia i salut a qui els mengi. Sento amor i admiració per la terra que ens regala aliments cada dia i aquest sentiment queda plasmat en tot allò que preparo.

 

Porto molts anys cuinant i cuidant als que estimo, compartint inquietuds i necessitats, ajudant a moltes persones a seguir una alimentació i una vida més saludable i conscient i per tant empatitzo amb tots els teus dubtes i problemes alhora de conciliar vida familiar, laboral, necessitats personals i desitjos d’aconseguir una vida més simple, coherent i saludable.

 

Soc tot orelles i disposo d’unes mans creatives i adorables que fan màgia amb tot allò que toquen. Converteixen els aliments en medecina i en art.

 

T’atreveixes a sentir i a provar els meus plats?

 

M.Àngels

IMG-20200120-WA0006.jpg
bottom of page